Altra School
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Altra School

Altra School

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

In Love...

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Cristina
Profesor
Profesor

feminin
Numarul mesajelor : 32
Puncte : 165
Grupa : Torms
Numele Real : Cristina
Data de inscriere : 17/11/2007

In Love... Empty
MesajSubiect: In Love...   In Love... Icon_minitimeVin Noi 23, 2007 9:42 am

Toata lumea cunoaste acest sentiment la un moment dat,adevarat?Cred ca unii dintre noi l-au cunoscut deja.
Astept si eu persoana potrivita...insa,de 12 ani tot astept Razz pur si simplu nu am gasit pana acum persoana potrivita petnru mine in perioada asta a vetii...desi inca nu e momentul sa ma gandesc la asta...
Unora le lipseste acest sentiment,si la un moment dat chiar ai nevoie de el.
"El" e un cuvant special petnru fete...
Ah...mam lungit preea mult... Razz
Sus In jos
Bella Chang
Admin
Bella Chang

feminin
Numarul mesajelor : 165
Varsta : 30
Puncte : 17
Numele Real : Byutzzu

In Love... Empty
MesajSubiect: Re: In Love...   In Love... Icon_minitimeVin Noi 23, 2007 10:39 am

Phay..La catzy bayetzi mi-au plaqt mie..Mi'a plaqut un bayat timp d 6 any Sad - - -> Nik....
Mi'a plaqt altul..cred ca shy lui y'o placut d mn...Cand am venit dl jcola,o zs catre mn :
"Vay,da rushinosa may suntem.."
"Eee,she sa fashem.."
"Da,auzy,pe ce clasa ejti..?"
"Pe a5a"
Shy apoy a zs ceva incet de genu "prea mik" .
Crek y'o plc d mn,fiindca tot timpu cand ma plimbam pe la el pe la blok fluiera:X:X
Acum imi plashe alt bayat Sad( da is aje prosta Crying or Very sad ...M'o intrebat prietenii lui de vreo 10 ory daca vreau sa fiu cu el,shy yo n-am zs nik..Am crezzut ca ishy bat jook..Dar nu cred Razz ..
Decy,Yo n-am norok in dragoste Razz
Sus In jos
https://altra-school.forumgratuit.ro
Ginny
Profesor
Profesor
Ginny

feminin
Numarul mesajelor : 33
Varsta : 28
Puncte : 225
Grupa : Senfir
Numele Real : Cristiana

In Love... Empty
MesajSubiect: Re: In Love...   In Love... Icon_minitimeVin Noi 23, 2007 4:26 pm

nici eu Sad... is fraiera rau... mi'a placut unu care este fost coleg si vecin cu mn :X:X hm... relaizati ca zic "mi'a placut" la trecut... de 3 ani plang si mor dope asta Sad si vara asta mia zis ca ii place de Diana, o fosta colega extra slaba, snoaba, urata (va dati seama ca no pot lauda) am incercat sal uit pe tampitu asta... cum ar fi in clasa I, la fosta scoala mia placut de unul care e: frumos, blond, bogat, zambitor, te baga in moemant si juma din clasa maore dope el... (partea cu fete desigur Razz) singura problema" este PREA timid... ji acum ii plashe de mn Sad cand mie im plashe de ala care o plashe pe Diana Sad in prezent... numi plashe niciunul... dar azi mersei cu masina alauia care e vecin cu mn... parca numi mai palshea de el Sad am incercat sa ma uit spre geam si sa nul bag in seama... in fine am reusit... aproape... Sad nici eu nu stau prea bn in dragoste... mia fost rushine sai zic in 3 ani alauia ca'mi plashe si acum o plashe pe Diana Sad( si... neah imi place un pic de blondut Laughing dar nu ajea de mult k acum 3 ani Sad si oricum nu ne vedem molt... si el sta pe strada mea, dar la celalalt capat al strazii... (mentionez ca strada mea este cam maricica pentru varsta ei..) si cum nu mai suntem colegi (eu mam mutat la alta scoala) va daty seama...

mama cata romanul... puteam sa limitez totul in cateva vorbe: N'am noroc in love Sad
Sus In jos
http://www.mordreschool.do-forum.com
AnnaDica
Profesor
Profesor

feminin
Numarul mesajelor : 23
Puncte : 190

In Love... Empty
MesajSubiect: Re: In Love...   In Love... Icon_minitimeVin Noi 23, 2007 4:45 pm

Poi mno..si mie la gradinita mi-a placut de nush care si nush cine da nu pre are rost k deja in cls 7 Smile)...Deci...Cam 8 luni mi-a placut de un papusel de 19 ani:X:X:X...Am fost cu el cam....3 luni...Very Happy...In prezent imi plashe de unu de a noua...Pe coridor cu mn la scola...Dap...Lui ii place de cea mai buna prietena a meaX(

Nu pot sa zic k nu am noroc da' nishi nu-s she mai ferishita:(
Sus In jos
http://maleficschool.forumplatinum.com
Continut sponsorizat

In Love... Empty
MesajSubiect: Re: In Love...   In Love... Icon_minitime

Sus In jos

In Love...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Altra School :: Elevi :: Sala Intalnirii-