nici eu
... is fraiera rau... mi'a placut unu care este fost coleg si vecin cu mn :X:X hm... relaizati ca zic "mi'a placut" la trecut... de 3 ani plang si mor dope asta
si vara asta mia zis ca ii place de Diana, o fosta colega extra slaba, snoaba, urata (va dati seama ca no pot lauda) am incercat sal uit pe tampitu asta... cum ar fi in clasa I, la fosta scoala mia placut de unul care e: frumos, blond, bogat, zambitor, te baga in moemant si juma din clasa maore dope el... (partea cu fete desigur
) singura problema" este PREA timid... ji acum ii plashe de mn
cand mie im plashe de ala care o plashe pe Diana
in prezent... numi plashe niciunul... dar azi mersei cu masina alauia care e vecin cu mn... parca numi mai palshea de el
am incercat sa ma uit spre geam si sa nul bag in seama... in fine am reusit... aproape...
nici eu nu stau prea bn in dragoste... mia fost rushine sai zic in 3 ani alauia ca'mi plashe si acum o plashe pe Diana
( si... neah imi place un pic de blondut
dar nu ajea de mult k acum 3 ani
si oricum nu ne vedem molt... si el sta pe strada mea, dar la celalalt capat al strazii... (mentionez ca strada mea este cam maricica pentru varsta ei..) si cum nu mai suntem colegi (eu mam mutat la alta scoala) va daty seama...
mama cata romanul... puteam sa limitez totul in cateva vorbe: N'am noroc in love